Βίκυ Μαυροφρύδη

Secretary and HR services

viki

Η Βασιλική Μαυροφρύδη είναι η «φωνή πίσω από το τηλέφωνο» και ο αφανής ήρωας της οργάνωσης συνεργατών και διαχείρησης πελατολόγιου στο Physio Kinetics. Απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος του τμήματος της Ελληνικής φιλολογίας, εργάστηκε επί χρόνια στο χώρο της γραμματειακής υποστήριξης και διαθέτει την εμπειρία για υλοποίηση όλων των αρμοδιοτήτων της θέσης αυτής.


Οι αρμοδιότητές της περιλαμβάνουν όλες τις ενέργειες έτσι ώστε να υποστηρίζει τη κλινική μας προκειμένου να επιτυγχάνονται οι στόχοι της, με βέλτιστη αξιοποίηση των διατιθέμενων μέσων, εξοπλισμών, τεχνολογίας και ανθρωπίνου δυναμικού.


Με το φιλικό και πρόσχαρο χαρακτήρα και πνεύμα που διαθέτει συμβάλει καθημερινά με το καλύτερο δυνατό τρόπο στην ικανοποιητικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αποτελεί την πρώτη ευχάριστη εικόνα στην είσοδο της εταιρείας που θα σας κατατοπίσει και ενημερώσει άριστα για το ραντεβού σας, καθώς και οποιαδήποτε απορία έχετε. Επιπροσθέτως, η χρόνια ενασχόλησή της με το χώρο της γυμναστικής και της άθλησης συμβάλλει στην άριστη εναρμόνισή της με το χώρο και τη φιλοσοφία του Physio Kinetics.

Copyright © PhysioKinetics 2011-2013. All Rights Reserved.